2013. február 7., csütörtök

MONSANTO szerint a világ - ez már nem vicc, és nem is a SZÉP ÚJ VILÁG

https://www.youtube.com/watch?v=IMiuh-UnqbE

Ez a dokumentumfilm a Monsanto-ról, a genetikai módosítás úttörőjéről szól.
Arról az arcáról, amit nem szívesen mutat a média.
A világ kézben tartásához már nem fegyver kell, hanem megszerezni az ÉLELMISZEREK FELETTI HATALMAT.

Van benne magyar vonatkozás is, egy magyar tudós, aki tisztességtelennek tartotta ezt a módszert, és károsnak az így előállított élelmiszereket, elmondta a médiában, másnap nem volt állása.
Rengetegen jártak így, a világ minden táján.

Ami a legijesztőbb, akik ellenállnak pl. mexikói kukoricatermesztők, sem mentesülnek. Az USA-ból széllel odakerülő génmódosított növények pollenje úgy megfertőzte a hagyományos növényeket, hogy egészen furcsa mutánsok jöttek létre, és már fertőzöttek ők is. És ami fertőzött, abba a földben nem terem már meg a hagyományos növény, és a magokat ha a Monsantotól veszed, teljes kontrollt írsz alá a földedre, magokra, növényeidre.
India gyapottermesztő vidékein két-háromszorosára nőtt az öngyilkosságok száma, mióta a Monsanto felvásárolta a helyi magtermelőket, és 3-4-szeres áron adja a magjait, amiket csak a saját vegyszerrével kell permetezni., de olyan betegségei vannak így is, hogy a végeredmény siralmas, mennek tönkre a parasztok.

Érdemes megnézni!



Youtube kommentek:

1. Én csak arra lennék kíváncsi,hogy a génmódosított növényekből előállított élelmiszereket fogyasztja-e a MONSANTO vezetősége,vagy a laboratóriumi vizsgálatokat meghamisító ˝faszagyerekek˝ bármelyike???

2. A menzájukon szigorúan tilos a génmódosított ételek felszolgálása. Volt is ebből kisebb botrány, keress csak rá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése